Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καμίνι ΣΕΦ και το 13-1! (videos)

Το καμίνι ΣΕΦ και το 13-1! (videos)
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 22:23

Το είχαμε ξαναπεί. Ο Ολυμπιακός, αφού εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας, δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να διαλέξει αντίπαλο. Έκανε, επαγγελματικά, τη δουλειά του και κέρδισε όλα τα ματς και έφτασε σε σημείο να τερματίζει στην 2η θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Με πλεονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ, δε σε νοιάζει ο αντίπαλος. Ας έρθει όποιος θέλει, λέγαμε. Τελικά, Μονακό. Καλή ομάδα οι Μονεγάσκοι, όμως έχουν «γονατίσει» κι αυτοί στο ΣΕΦ. 86-65 και παράσταση για έναν ρόλο. Έτσι ήταν το παιχνίδι των δύο ομάδων στις 5/11/2021.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του, τον έκτο παίκτη του. Πιο «διψασμένο» από ποτέ. Το ΣΕΦ θα γεμίσει. Δε θα πέφτει καρφίτσα. Ο λαός του Ολυμπιακού θα στηρίξει την ομάδα, όπως το έκανε σε όλη την κανονική περίοδο της Euroleague και έφτασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 13-1 στα εντός έδρας. Ρεκόρ, που κάνει το ΣΕΦ την πιο δυνατή έδρα σε όλη την Ευρώπη, καθώς μόνο ο Ολυμπιακός έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι ως γηπεδούχος.

Στο ΣΕΦ, «λύγισαν» όλοι! Γονάτισαν και υποκλίθηκαν στον Ολυμπιακό και τον λαό του. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Εφές, Φενέρ, Μακάμπι, Αρμάνι και ο προτελευταίος Παναθηναϊκός που έφυγε με… «100άρα» στο κεφάλι! Δε χρειάζεται να αναφέρουμε και τις 13 νίκες γιατί, πολύ απλά, μπορείτε να τις απολαύσετε εδώ:

Διαβάστε επίσης