Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό και Βελιγράδι... calling

Μονακό και Βελιγράδι... calling
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 00:55

Ο Θρύλος είχε και την τύχη με το μέρος του, την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θα παίξει με τη… Σταχτοπούτα της διοργάνωσης Μονακό. Αρκετοί θα θεωρούν τη Μονακό δύσκολη ομάδα επειδή είναι γρήγορη και έχει τον Μάικ Τζέιμς που πραγματικά είναι παίκτης από το πάνω ράφι (αλλά με δύσκολο χαρακτήρα και ιδιόρρυθμος) και αθλητικός.

Με λίγα λόγια ένα ποσοστό του κόσμου πιστεύει πως Έφες ή Μακάμπι θα ήταν καλύτερο ματσάρισμα. Πρωταθλητές Ευρώπης οι Τούρκοι πέρσι, και ο Ολυμπιακός θα ήταν υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει και την εχθρική ατμόσφαιρα στην Τουρκία, πέρα από το δίδυμο Λάρκιν-Μίσιτς. Ή την ομάδα του λαού, που έκλεισε την Ευρωλίγκα ως πιο φορμαρισμένη με μια έδρα επίσης καυτή. Εννοείται πως ο Γουίλμπεκιν είναι ο αντίστοιχος Τζέιμς.

Όλες οι ομάδες έχουν μονάδες υψηλού επιπέδου.

Η Μονακό έχει μαζί με την Μπάγερν τις πιο δύσκολες σειρές παιχνιδιών. Ας ετοιμάζουμε βαλίτσες για την γειτονική μας χώρα και να είμαστε, εφόσον χρειαστεί, μαζί. Δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα να μας ακούσει όλη η Ευρώπη και πάλι.

Η κατάκτηση δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει αλλά το μόνο σίγουρα πως οι άλλοι τρεις του Final 4 όταν θα δουν το Θρύλο στο παρκέ θα αγχωθούν λιγάκι περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός δεν χάνεται στο πέρασμα των ετών και οι παρουσίες στα Final 4 είναι πολλές, ξέρει τη συνταγή και αυτή τη στιγμή κανείς δεν τον θέλει αντίπαλο…

Επιμέλεια: Χρ.Κ.

Διαβάστε επίσης