Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Λαρεντζάκης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 19:33

Έτοιμος για το «αιώνιο» ντέρμπι είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το πλεονέκτημα έδρας γιατί η βοήθεια των φιλάθλων τους, έχει αποδειχθεί υπερπολύτιμη και πως αυτό το παιχνίδι αποτελεί μια… νέα ιστορία.

Κλείνοντας το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το blog του Λαρεντζάκη:

«Καλησπέρα σας!

Σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσουμε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, σε μια αναμέτρηση πολύ σημαντική για πολλούς λόγους.

Πρώτα από όλα, όλοι ξέρουν τι σημαίνουν αυτοί οι αγώνες για τις δύο ομάδες και το γόητρό τους. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω εγώ...

Από κει και πέρα, όμως είναι ένα παιχνίδι που σε σημαντικό, αν όχι σε απόλυτο, βαθμό, θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League. Το αβαντάζ σε καμία περίπτωση δεν σου δίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, σου προσφέρει, όμως, την ευκαιρία να παίξεις τρία παιχνίδια μέσα στο σπίτι σου, έχοντας την βοήθεια των φιλάθλων σου. Και ειδικά φέτος η βοήθεια των φιλάθλων μας έχει αποδειχθεί υπερ πολύτιμη!

Συνολικά αυτή θα είναι η πέμπτη φετινή μας συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, σε Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα και Κύπελλο, όμως, όπως όλοι μπορούν να αντιληφθούν το τι έχει προηγηθεί σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία.

Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι, μια νέα... ιστορία και θα πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας.

Είναι δεδομένο πως νιώθουμε καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά, όμως, θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο παρκέ. Είναι επίσης δεδομένο πως θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης