Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Το «μέχρι τέλους» έφερε διάλυση και λευκή πετσέτα!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Το «μέχρι τέλους» έφερε διάλυση και λευκή πετσέτα!
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 21:46

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού με την οποία γνωστοποιεί και επίσημα τη… διάλυσή του, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Αγγελόπουλοι μπορούν να νιώθουν ακόμη πιο υπερήφανοι και δικαιωμένοι!

Πήγαν κόντρα σε ένα σάπιο σύστημα. Πήγαν κόντρα στον «φάρο», σε μια από τις χειρότερες ομοσπονδίες όλων των εποχών! Ο Θρύλος πήγε κόντρα σε όλα αυτά για το καλό του ελληνικού μπάσκετ! Και τα κατάφερε!

Και δικαιώνεται μέρα με τη μέρα! ΔΙΕΛΥΣΕ τον Παναθηναϊκό, με την τέταρτη διαδοχική του νίκη σε «αιώνιο» ντέρμπι. Έφυγε με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ και προκάλεσε την διάλυση του «πράσινου» σωματείου.

Ανακοίνωση αποχωρήσεων. Πρίφτης, Διαμαντίδης, Αλβέρτης και Παππάς αποτελούν παρελθόν, με μια ανακοίνωση γεμάτη με σπόντες που αποδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟ.

Άνω κάτω στο «πράσινο» στρατόπεδο! Όλοι εναντίον όλων! Δεν υπάρχει προηγούμενο! Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τους προαναφερθέντες, γίνεται λόγος για: α) πλήρη αστοχία στον αγωνιστικό σχεδιασμό, β) παίκτες αμφιβόλου αξίας, γ) ομάδα ανίκανη να φανεί ανταγωνιστική και δ) ομάδα που παρουσιάζει διαρκώς πτωτική πορεία!

Μπηχτές και σπόντες προς πάσα κατεύθυνση!

Για να πάμε και στο «έσοδα-έξοδα». Δικαιωνόμαστε για ακόμη μια φορά, καθώς στην ίδια ανακοίνωση διαβάζουμε τα παρακάτω: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να δαπανούν χρήματα το καλοκαίρι, οφείλεις να αλλάξεις τρόπο σκέψης και λειτουργίας ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Οφείλεις να επενδύσεις στη σκληρή και μεθοδική δουλειά και όχι σε μεταγραφικές κινήσεις αμφιβόλου αξίας και ομάδες μιας χρήσης».

Τέλος… η ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ! Απόλυτη δικαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και των Προέδρων του! Το μαρτυράνε και μόνοι τους! «Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες η ομάδα πρέπει από σήμερα κιόλας να χτίζει την επόμενη χρονιά». Αυτό, κύριοι, λέγεται ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ! Εκεί σας οδήγησε το «μέχρι τέλους»!

Και που είστε ακόμα… Εμείς τώρα ξεκινήσαμε, εσείς αντέχετε;

Διαβάστε επίσης