Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάσες, ευκαιρίες και σοβαρότητα!

Ανάσες, ευκαιρίες και σοβαρότητα!
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 14:14

Τελευταίο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, πριν την έναρξη των Play-offs της Euroleague και τις ευρωπαϊκές «μάχες» με τη Μονακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν, αυτή τη στιγμή, στο μυαλό τους μόνο τη Λάρισα και θέλουν να πάρουν μια ακόμη νίκη στην Basket League, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν με φόρα και με καλή ψυχολογία τα παιχνίδια με τη Μονακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται για ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος να κάνει αυτό που μας έχει συνηθίσει. Να μοιράσει με το… ρολόι τον χρόνο, να δώσει ευκαιρίες σε όλους και να δοκιμάσει σχήματα και καταστάσεις. Απέναντι στη Λάρισα δεν περιμένουμε να δούμε κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού να αγωνίζεται για περισσότερα από 25’.

Ο χρόνος αναμένεται να μοιραστεί σε όλους, έτσι ώστε να είναι όλοι σε ετοιμότητα και «φρέσκοι» ενόψει των δύο ευρωπαϊκών «μαχών» με τη Μονακό, την ερχόμενη εβδομάδα (20/4, 22/4) στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός, ιδανικά, θέλει να κάνει ό,τι έκανε και στην Πάτρα. Να μπει δυναμικά στο παρκέ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο, κάνοντας διαχείριση στο υπόλοιπο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και την προσοχή των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης