Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Μονακό: ΣΕΦ από τα παλιά, ομάδα από το τώρα!

Ολυμπιακός-Μονακό: ΣΕΦ από τα παλιά, ομάδα από το τώρα!
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 10:07

Πάμε, αρχίζει η νέα μεγάλη περιπέτεια του Ολυμπιακού, στο μπάσκετ. Τζάμπολ στο πρώτο ματς πλέι οφ με τη Μονακό, στις 21:00, στο κατάμεστο ΣΕΦ! Η νέα μεγάλη πρόκληση του Θρύλου, στην Ευρωλίγκα για φέτος, είναι εδώ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πετύχει ήδη πολλά και δείχνει ότι μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα, για να φτάσει εκεί όπου θέλει να φτάσει. Στο Βελιγράδι και… ακόμη πιο μακριά. Ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι σαφής. Και μπορεί άνετα να μπει σε πρόταση και να γίνει ακόμη πιο σαφής: Η ομάδα του Πειραιά θέλει να προκριθεί στο Final Four του Βελιγραδίου και να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες τις οποίες έχει, να πάει στον τελικό. Και εκεί… όλα γίνονται!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι σε μια ομάδα-έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει τις εκπλήξεις. Θέλει να κάνει το δικό του παιχνίδι. Το δικό του κουμάντο. Να συνθέσει τη δική του ιστορία. Να «πει» τα πράγματα όπως εκείνος ξέρει και όπως τα έχει ήδη «πει» μέχρι τώρα, στη φετινή Ευρωλίγκα. Απέναντι στη Μονακό ο Ολυμπιακός ξέρει ότι πρέπει να περιμένει και το… απρόβλεπτο. Και να είναι έτοιμος για αυτό.

Με τον κόσμο να έχει ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια για το πρώτο ματς, οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλέι τους, τους καλύτερους του κόσμου. Θα έχουν στο πλάι τους ένα ΣΕΦ «από τα παλιά», που λέμε. Ένα γήπεδο που θα «κοχλάζει» και θα δίνει ώθηση και ρυθμό. Στοιχεία τα οποία ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί από το 1’ ως το φινάλε…

Δεν θα είναι εύκολο. Και όπως νομίζει ότι θα είναι εύκολο, σφάλλει. Πάμε δυνατά, θρυλικά, Πειραιώτικα… ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης