Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενη στάση: Τόμας Ουόκαπ!

Επόμενη στάση: Τόμας Ουόκαπ!
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 10:49

Ολοκληρωτικό παιχνίδι από τον Τόμας, Ουόκαπ, απέναντι στη Μονακό! Κατάφερε να… σύρει τον χορό σε ένα παιχνίδι επαφών, το οποίο οι διαιτητές επέτρεψαν και να κοντράρει τη Μονακό, δείχνοντάς της ότι ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ! Εδώ είναι η επόμενη στάση της! Ο Ουόκαπ ήταν εξαιρετικός, σε όλους τους τομείς και έδειξε ότι αποτελεί κεφάλαιο για αυτή την ομάδα. Σε ΤΡΟΜΕΡΗ κατάσταση ο εξαιρετικός Αμερικανός, έβγαλε ΤΑΝΑΛΙΕΣ στην άμυνα και έπαθε… Τζέιμς στην επίθεση!

Απίστευτες άμυνες. Μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, για να είμαστε ακριβείς, αλλά ο ίδιος ήταν… σε άλλο επίπεδο. Στην επίθεση, στο τρίτο δεκάλεπτο ειδικά… σεληνιάστηκε! Κλεψίμαστα, τρανζίσιον, ανάποδα λέι απ, καρφώματα… χαμός! Ο Ουόκαπ έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Σκόραρε, έκλεβε, δημιουργούσε, αλλά πάνω από όλα, έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα!

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός, ακόμη και με αυτή την ποιοτική ομάδα, την οποία έχει χτίσει, πρέπει να παίζει ΑΜΥΝΑ, για να νικάει έτσι εμφατικά και -στο φινάλε- με άνεση. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στην επίθεση παίκτες που τα βάζουν, αλλά ό,τι καλό έχει χτίσει, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα! Και ο Τόμας Ουόκαπ, πηγαίνοντας από τον Νέντοβιτς στον Τζέιμς, έκανε ΥΠΕΡΟΧΗ δουλειά στη άμυνα! Μπορεί να μην… έσβησε μόνος του τον Τζέιμς, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της απίστευτης άμυνας του Θρύλου, ήταν δική του δουλειά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης