Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Δύσκολα στο Game 2 ο Μάρτιν, αλλά έχει ανεβασμένο Ζαν Σαρλ

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Δύσκολα στο Game 2 ο Μάρτιν, αλλά έχει ανεβασμένο Ζαν Σαρλ
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 13:36

Ο Ολυμπιακός έμαθε την τελευταία ώρα ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του, για το Game 1 με τη Μονακό στο ΣΕΦ, τον Χασάν Μάρτιν. Και όπως γίνεται αντιληπτό, ο Μάρτιν δεν θα είναι διαθέσιμος και για το Game 2. Γεγονός που δημιουργεί ξανά έναν μικρό «πονοκέφαλο», στον Γιώργο Μπαρτώκα. Το αιμάτωμα που ταλαιπωρεί τον Αμερικανό δείχνει ότι θα τον αφήσει εκτός, αλλά ο Ζαν Σαρλ είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος. Ο Ολυμπιακός χάνει τη δύναμη και την παρουσία τον Μάρτινς, καθαρά μέσα στη ρακέτα, ως εναλλακτική του Φαλ.

Ωστόσο, ο Ζαν Σαρλ έδειξε, με την παρουσία του στο Game 1 ότι είναι έτοιμος να μπει και να βοηθήσει στο 5, προσφέροντας στον κόουτς του Ολυμπιακού, τη δυνατότητα να ξεκουράζει τον Φαλ, ακόμη και αν δεν έχει τον Μάρτιν. Ο Ζαν Σαρλ έχει επανέλθει σε μία περίοδο καλών εμφανίσεων και σταθερότητας στην καλή του απόδοση.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ξανά τον Ζαν Σαρλ, στο δεύτερο ματς απέναντι στη Μονακό, τη Μεγάλη Παρασκευή. Και ο Γάλλος θα πρέπει να βγει μπροστά και στο Game 2 και να κάνε αυτό που πρέπει, για τον Θρύλο, μέσα στη ρακέτα. Εκεί όπου η δύναμη «πυρός» είναι ούτως ή άλλως μεγάλη, με τον Φαλ. Με έναν έξτρα καλό Ζαν Σαρλ, ο Ολυμπιακός μπορεί να το… κλειδώσει και να φύγει για το Game 3.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης