Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euroleague: «Υποκλίθηκε» στον Ολυμπιακό η Μονακό – «Βλέπει» Βελιγράδι ο Θρύλος (video)

Euroleague: «Υποκλίθηκε» στον Ολυμπιακό η Μονακό – «Βλέπει» Βελιγράδι ο Θρύλος (video)
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 16:16

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Ολυμπιακό στα play offs της Euroleague. Οι Ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν της Μονακό με 71-54, σε μία φαντασμαγορική βραδιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την Παρασκευή, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το 2-0 στη σειρά αγώνων με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Με τη σφραγίδα του αρχηγού… και την αίγλη του παντοτινού αρχηγού… ο Ολυμπιακός υπέταξε τη Μονακό με 71-54 στο καυτό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κλείνει το μάτι στο Final-4. Σε ένα ματς που πριν το τζάμπολ του ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο νέος θρύλος της Euroleague, ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την πιο μεστή του εμφάνιση στη σεζόν.

Μέτρησε 12 πόντους με 1/1 δίποντο, 2/2 τρίποντα και 4/4 βολές σε 12’ συμμετοχής και δήλωσε παρών στο πιο σημαντικό σημείο!

Ο Ολυμπιακός, αμυντικά, «στραγγάλισε» τη Μονακό με μπροστάρη τον απίθανο Τόμας Γουόκαπ. Οι Μονεγάσκοι έμειναν στους 54 πόντους, 29 λιγότερους από τον μέσο όρο τους στη σεζόν. Έκαναν 20 λάθη, τα περισσότερα που έχουν κάνει εφέτος και είχαν 50% στις βολές, ξανά στο χειρότερο ποσοστό τους στο 2022. Και με ένα ΣΕΦ να «φλέγεται» από το ζέσταμα κιόλας των ομάδων, πώς να μην κάνουν το πιο φτωχό παιχνίδι τους.

«Ξέραμε πως θα έχουμε πίεση, πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δουλεύαμε όλη τη σεζόν για αυτό το ματς και ξέραμε πως με αυτόν τον κόσμο θα ήταν δύσκολο να το χάσουμε», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Το απίστευτο κάρφωμα του Μακίσικ, λίγο πριν το τέλος, προετοίμασε τον κόσμο για το επόμενο ματς της σειράς, το απόγευμα της Μ. Παρασκευής, προτού ταξιδέψει στο πριγκιπάτο για να σφραγίσει το εισιτήριο για το Final-4 του Βελιγραδίου.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης