Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Μονακό | Σε ένα υπέροχο ΣΕΦ για το 2-0!

Ολυμπιακός-Μονακό | Σε ένα υπέροχο ΣΕΦ για το 2-0!
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 10:48

Έτοιμος ο Θρύλος για το Game 2 της σειράς των πλέι οφ, απέναντι στη Μονακό! Τζάμπολ στις 19:00 και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμη για να κάνει το 2-0 και να πάρει προβάδισμα γερό, στην υπόθεση πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας!

Με το βλέμμα στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός, αλλά και με την μπάλα… χαμηλά, οφείλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και να καταφέρει να πάρει κεφάλι με δύο νίκες, απέναντι στη «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, η οποία έρχεται με… άγριες διαθέσεις.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στην αρχή του Game 1, αλλά στη συνέχεια βρήκε για τα καλά τα πατήματά του και επανήλθε στον… σωστό δρόμο. Πιο διαβασμένος, πιο έτοιμος, πιο ικανός ακόμη, αλλά και με ορμή, με διάθεση και με πίστης στις δυνάμεις του, ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να μπει στο Game 2 και να κάνει άλλο ένα καλό παιχνίδι, για να κάνει το 2-0 στη σειρά.

Σε ένα υπέροχο ΣΕΦ, ξανά, όπως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του! Σε ένα κατάμεστο γήπεδο (καμία σημασία δεν έχει αν θα είναι τυπικά sold out ή αν μείνουν εντέλει… 100 εισιτήρια) ακόμη και σήμερα, σε μία δύσκολη μέρα, όπως η Μ. Παρασκευή, ο Ολυμπιακός μπορεί να αποτελέσει τον λόγο για χαμόγελο!

Πάμε Θρύλε, πάμε γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης