Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρωλίγκα | Προσοχή, πιο διαβασμένη η Μονακό

Ευρωλίγκα | Προσοχή, πιο διαβασμένη η Μονακό
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 14:11

Το δεύτερο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Μονακό, απόψε το βράδυ στις 19:00, αναμένεται πιο δύσκολο ακόμη από το πρώτο. Για λόγους τους οποίους είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς. Και για τους οποίους θα πρέπει ο Θρύλος να προσέχει ιδιαιτέρως, το πως θα χειριστεί το αποψινό παιχνίδι.

Αναλύουμε:

** Η Μονακό έρχεται στο ΣΕΦ υποψιασμένη και πιο διαβασμένη. Δεν έρχεται, πλέον, με… άγνοια κινδύνου. Δεν έρχεται μη γνωρίζοντας που πηγαίνει και τι θα συναντήσει. Σύμφωνοι είχε έρθει ξανά στο ΣΕΦ, μέσα στη σεζόν, αλλά για προφανείς λόγους, δεν είναι το ίδιο. Δεν είναι ίδια η ατμόσφαιρα.

** Πιο διαβασμένος είναι και ο προπονητής της. Αγωνιστικά το ματς αναμένεται πιο δύσκολο και θα πρέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να βρει τρόπο να… εκπλήξει τον αντίπαλό του, πάνω στο παρκέ.

** Η Μονακό θα είναι και λίιιιιγο, έστω λίγο, πιο συνηθισμένη στην ατμόσφαιρα. Ο λαός του Θρύλου θα πρέπει απόψε να κάνει το ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και από το «κάτι παραπάνω» που κάνει πάντοτε, για να δώσει στην ομάδα την έξτρα ώθηση, για το 2-0.

** Ο Ολυμπιακός έχει τώρα μεγαλύτερο ΠΡΕΠΕΙ πάνω στους ώμους του. Έφτιαξε και περισσότερες προσδοκίες και ο κόσμος περιμένει περισσότερα. Δεν λέμε ότι η ομάδα δεν το… σηκώνει. Αλλά θα πρέπει να το δείξει στο παρκέ μέσα. Ξανά!

Για πάμε… Το ματς απόψε θα είναι πιο δύσκολο και χρειάζεται ΔΙΠΛΗ προσοχή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης