Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρσεϊ: «Τροφή μας η τρομερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ»

Ντόρσεϊ: «Τροφή μας η τρομερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ»
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 16:54

Το Game 2 είναι εδώ! Και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι έτοιμος! Να συνεχίσει να πατά το πόδι στο γκάζι και να σπρώχνει μπροστά τον Ολυμπιακό, με την απόδοσή του. Απέναντι στη Μονακό, στις 19:00, ο Θρύλος θέλει να κάνει το 2-0 και να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη. Να προχωρήσει ακόμη περισσότερο, να πλησιάσει τον στόχο του. Το Βελιγράδι! Ο Ντόρσεϊ, ο οποίος έχει γίνει ένα με το ΣΕΦ, μίλησε για το τι περιμένει! Ο άσος του Θρύλου μίλησε για το Game 2 και για το κλειστό του Φαλήρου, το οποίο ωθεί μπροστά τον ίδιο και την ομάδα!

«Πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια, μεγαλύτερη ένταση και πρέπει να έχουμε το ίδιο σκεπτικό με το πρώτο παιχνίδι. Για τη Μονακό η μία νίκη στο ΣΕΦ είναι ο στόχος και αναμφίβολα θα παρουσιαστούν καλύτεροι και πιο μαχητικοί οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Η τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας στο ΣΕΦ ήταν η τροφή μας και ελπίζουμε να τους έχουμε ξανά μαζί μας παρότι είναι Πάσχα. Για να προστατέψουμε όλοι μαζί την έδρα μας.»

Για την άμυνα του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι και για το αν θα καταφέρει κάτι παρόμοιο στο δεύτερο, ο Ντόρσεϊ απάντησε τα εξής:

«Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια των πλέι-οφ μέχρι στιγμής και όλα τους έχουν μικρό σκορ. Όλες οι ομάδες παίζουν δυνατά, αυτό είναι το μπάσκετ των πλέι-οφ. Όλες οι ομάδες αμυντικά είναι εξαιρετικές. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και εμείς. Κάθε ματς θα είναι σκληρό και αυτό είναι το μπάσκετ που παίζεται σε αυτό το σημείο της σεζόν. Το ξέρουμε αυτό και το ξέρουν όλοι», ήταν τα λόγια του στη Nova.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης