Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι γλέντι, ρε κατακαημένοι; Να έχεις φάει 100άρα, να σε έχω στο 4-1 φέτος και να βγάζεις γλώσσα με... Τζέιμς!

Τι γλέντι, ρε κατακαημένοι; Να έχεις φάει 100άρα, να σε έχω στο 4-1 φέτος και να βγάζεις γλώσσα με... Τζέιμς!
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 17:04

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός τα έχει κάνει όλα ανάποδα μετά το πρώτο δεκάκεπτο. Δεν του έχει βγει τίποτα. Δεν έχει πάει καλά το ματς. Και η Μονακό τα κάνει όλα σωστά, έχει δει το καλάθι σαν... ωκεανό.

Ο αγώνας, στραβώνει. 72-96 και 1-1 στη σειρά των πλέι οφ. Η στενοχώρια είναι μεγάλη. Το ταξίδι για το Βελιγράδι δείχνει να ζορίζει, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει τουλάχιστον άλλα δύο παιχνίδια η σειρά.

Βρήκαν, λοιπόν, ευκαιρία να βγουν από την τρύπα τους κάτι σαλιγκάρια. Και να χαμογελάσουν που η Μονακό του πρώην παίκτη τους, Μάικ Τζέιμς, νίκησαν τον Ολυμπιακό. Έγραφαν και τα δικά τους, για γλέντια και άλλα τέτοια γραφικά.

Ναι, ήταν καλύτερη η Μονακό στο δεύτερο παιχνίδι και νίκησε δίκαια στον Πειραιά τον Ολυμπιακό. Αυτό, όμως, από το να βγαίνουν οι ξεχασμένοι και να λένε για γλέντια, παραείναι γραφικό και αστείο!

Τι γλέντι, ρε κατακαημένοι; Να έχεις φάει 100άρα, να σε έχω στο 4-1 σε νίκες φέτος και να βγάζεις γλώσσα με... Τζέιμς! Τόσος πόνος πια;

Και κάτι τελευταίο: Μην ανοίγεστε, έχουμε τουλάχιστον άλλα τρία ματς ακόμη μαζί σας φέτος...

Τα φιλιά μας και Καλή Ανάσταση! Με υγεία!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης