Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείσε ξανά τις τανάλιες και «κλείδωσε» την πρόκριση

Κλείσε ξανά τις τανάλιες και «κλείδωσε» την πρόκριση
Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 - 14:43

Δύσκολη είναι πλέον η αποστολή του Θρύλου, για πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. Έχοντας απωλέσει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά όχι και τη δυνατότητα να μάχεται και να παλεύει, για αυτό το οποίο δικαιούται, οφείλει να αποδείξει ότι το δικαιούται, κάνοντας άλλη μια υπέρβαση. Ακόμη μία. Αυτή τη φορά, να «γυρίσει» την εις βάρος του κατάσταση και να φέρει ξανά τη σειρά στον Πειραιά, για να προκριθεί εκείνος, έναντι της Μονακό. Και για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να επιβάλει ξανά μία συνήθη του συνθήκη: Άμυνα-τανάλια!

Αυτή είναι η δουλειά σου στο Μονακό, Θρύλε. Και φυσικά όχι μόνο ο Ουόκαπ. Όλοι πρέπει να το κάνουν αυτό. Να κλείσει ξανά τις τανάλιες γύρω από τη Μονακό και να την αναγκάσει σε… πανικό. Και σε λύσεις πανικού… Σε «σκοτωμένα» σουτ, σε κακές επιλογές, σε βιαστικές επιθέσεις, στο φινάλε. Με μπροστάρη τον… «αρχι-τανάλια» Τόμας Ουόκαπ, αλλά και με Βεζένκοβ, «Παπ», Φαλ, Ζαν Σαρλ… Όλους. Πρέπει όλοι να συνεισφέρουν στην άμυνα, ακόμη και οι όχι και τόσο… παραδοσιακοί αμυντικοί! Ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει από όλους σε αυτό τον τομέα. Και να το κάνει ξανά άμεσα! Να μην περιμένει το δεύτερο παιχνίδι στη Γαλλία.

Με αυτό τον τρόπο, ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να «τρομάξει» ξανά τη Μονακό και να της δείξει ότι δεν αστειεύεται… Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός θα φέρει ξανά τη σειρά στον Πειραιά. Και με αυτό τον τρόπο θα προκριθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης