Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του Game 3

Μονακό-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του Game 3
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 11:18

Επιστροφή στη δράση! Ο Ολυμπιακός έχει πλέον πιο δύσκολο έργο, για να καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Μονακό και να πάει στο Final 4 της Ευρωλίγκας, στο Βελιγράδι! Ενόψει του μεγάλου αγώνα, τρίτου στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, το βράδυ της Τετάρτης, έγιναν γνωστά και τα ονόματα των διαιτητών, οι οποίοι θα έχουν το «κουμάντο» στο παρκέ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επιλογή της Euroleague την κρίσιμη αναμέτρηση θα διευθύνουν οι: Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), ο Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και η Άννε Πάντερ (Γερμανία).

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Πουκλ παίζει πρώτη φορά φέτος τον Ολυμπιακό. Ο Γκαρθία ήταν παρών σε δύο ήττες (Εφές και Ερυθρός Αστέρας) στη regular season. Η Πάντερ ήταν στις νίκες του Ολυμπιακού επί της Ούνικς στο Καζάν (84-87) και της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (73-66) πριν λίγες εβδομάδες, αλλά και στην ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με 84-69.

Διαβάστε επίσης