Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπανικολάου: «Ευκαιρία να βρεθούμε στο Final 4»

Παπανικολάου: «Ευκαιρία να βρεθούμε στο Final 4»
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 00:38

Για το «διπλό» στη Γαλλία με 87-83 μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου στη Nova αλλά και για την ευκαιρία να βρεθεί ο Ολυμπιακός στο Final 4. «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά όπως και στο προηγούμενο που χάσαμε τελείωσε κάτι, έτσι και σήμερα που κερδίσαμε, δεν τελειώνει κάτι. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Παρασκευή. Σημαντική νίκη, παίρνουμε πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας, είμαστε μια νίκη μακριά από το Final Four. Αυτό τα λέει όλα.

Το ‘παμε και πριν, αλλά και στη διάρκεια του αγώνα, στο ημίχρονο: με μια ομάδα που παίζει στα κόκκινα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα υπάρξουν πολλά πάνω και κάτω. Το θέμα ήταν να έχουμε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Σήμερα το κάναμε εξαιρετικά αυτό, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο, όταν πήραμε το προβάδισμα και το διαχειριστήκαμε. Αντίστοιχα την επαναφορά της Μονακό, που είχαμε δύο καλές άμυνες και καλή λειτουργία στην επίθεση.

Το πιο σημαντικό είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δίνει πρόκριση σε Final Four. Αυτό πρέπει να γίνει ο οδηγός μας, το μότο μας. Το έχουμε πει στα αποδυτήρια πως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε χάσει δύο φορές από τη Μονακό με είκοσι πόντους. Την Παρασκευή έχουμε μια ευκαιρία να βρεθούμε στο Final 4 αυτό τα λέει όλα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης