Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός: Χωρίς Μάρτιν ξανά

Μονακό-Ολυμπιακός: Χωρίς Μάρτιν ξανά
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 12:33

Ο τραυματισμός του Χασάν Μάρτιν δεν επιτρέπει στον Γιώργο Μπαρτζώκα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμερικανού. Αυτό ήταν εν πολλοίς δεδομένο, αλλά πλέον μοιάζει οριστικό και αναπόφευκτο, με τον Μάρτιν να μένει εκτός δράσης και να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη καμπή, της σειράς των πλέι οφ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μάρτιν δεν θα είναι παρών, λοιπόν, και όπως γίνεται αντιληπτό θα πρέπει οι Φαλ και Ζαν Σαρλ να βγουν ξανά μπροστά και να δώσουν «το κάτι παραπάνω», όπως κάνουν συνήθως. Ο «πύργος» και ο συμπαραστάτης του, οι οποίοι θα αναλάβουν τη μεγαλύτερη δράση, μέσα στη ρακέτα, καλούνται να δώσουν αυτό που μπορούν και να καλύψουν και το κενό του Μάρτιν, ο οποίος αποτελεί σημαντική βοήθεια, για την επίθεση του Ολυμπιακού, μέσα στη ρακέτα.

Ο Μπαρτζώκας χτίζει αυτό το παιχνίδι με τη δική του προσέγγιση, με το δικό του πλάνο και επιλέγει να προστατεύσει ξανά τον Μάρτιν, τον οποίο θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέσει, αυτή τη στιγμή. Καθότι, μπροστά στην πιθανότητα η ομάδα να πάει Βελιγράδι, τότε (και εκεί) είναι που θα χρειαστούν άπαντες.

Διαβάστε επίσης

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Ο Ολυμπιακός είσαι. Έχεις την ευκαιρία να τελειώσεις την πρόκριση ΑΠΟΨΕ και πρέπει να το κάνεις. Για τον λαό σου, ο οποίος θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να σε δει άμεσα Βελιγράδι, παρά να σε δει τώρα ξανά στο ΣΕΦ.