Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός: Χρειάζεται απόψε τον καλό ΜακΚίσικ

Μονακό-Ολυμπιακός: Χρειάζεται απόψε τον καλό ΜακΚίσικ
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 12:47

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν κατάφερε, στο ματς με τη Μονακό, να δώσει στον Ολυμπιακό αυτά τα οποία είναι συνηθισμένος να δίνει, όταν μπαίνει να παίξει. Ο Θρύλος συνηθίζει να παίρνει πολλά πράγματα, από τον Σακίλ, μέσα στο παρκέ. Κυρίως στον τομέα της επίθεσης και της ενέργειας και της μαχητικότητας, την οποία ο ίδιος βγάζει μέσα στο παιχνίδι. Ο ΜακΚίσικ είναι ένας παίκτης-βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό, στο καλό του βράδυ. Και μπορεί να τον οδηγήσει σε ακόμη καλύτερα πράγματα, από αυτά τα οποία έχει κάνει μέχρι τώρα, στη διοργάνωση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στο Game 3 ο Σακ δεν ήταν ο εαυτός του. Και για αυτό τον λόγο έμεινε πολύ λίγο στο παρκέ, προσφέροντας ελάχιστα. Ο Μπαρτζώκας κατάλαβε σε τι «mood» ήταν ο Αμερικανός, με εκείνο το φάουλ στον Τζέιμς, το οποίο έδειξε πως δεν… πάταγε καλά στο παρκέ. Τον απέσυρε και δεν τον χρησιμοποίησε, παρά ελάχιστα. Αλλά δεδομένα, απόψε, τον θέλει ΕΤΟΙΜΟ και δυνατό. Τον θέλει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα… Τον θέλει στα γνωστά του στάνταρ, τα οποία θα κάνουν το έργο του Ολυμπιακού ακόμη πιο εύκολο, στο Game 4.

Με καλό ΜακΚίσικ στο παρκέ, ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμη πιο κοντά στο Βελιγράδι, απόψε…

Διαβάστε επίσης

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Ο Ολυμπιακός είσαι. Έχεις την ευκαιρία να τελειώσεις την πρόκριση ΑΠΟΨΕ και πρέπει να το κάνεις. Για τον λαό σου, ο οποίος θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να σε δει άμεσα Βελιγράδι, παρά να σε δει τώρα ξανά στο ΣΕΦ.