Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός: Ο Ντουράντ βλέπει ΘΡΥΛΟ! (photo)

Μονακό-Ολυμπιακός: Ο Ντουράντ βλέπει ΘΡΥΛΟ! (photo)
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 14:11

Και άρωμα… ΝΒΑ θα έχει το βράδυ ο αγώνας του Ολυμπιακού, με τη Μονακό! Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 22:00 τους Μονεγάσκους, στην έδρα τους, την οποία μάλιστα θα επισκεφθεί και ένας… σούπερ σταρ του ΝΒΑ! Ο λόγος βεβαίως για τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος όπως ενημέρωσε σχετικά η γαλλική L’ Equipe θα δώσει το παρών στο ματς!!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ντουράντ άρχισε τις διακοπές του, αφού οι Νετς αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς και έτσι ο δρόμος του τον φέρνει στο Μονακό, καθώς είναι και φίλος μες τον Μάικ Τζέιμς. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες την περσινή σεζόν, στους Νετς, ενώ τώρα ο Ντουράντ θα έχει την ευκαιρία να δει τον Ολυμπιακό να αφήνει τον φίλο του εκτός Final 4 Βελιγραδίου…

Για πάμε…

Διαβάστε επίσης

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Ο Ολυμπιακός είσαι. Έχεις την ευκαιρία να τελειώσεις την πρόκριση ΑΠΟΨΕ και πρέπει να το κάνεις. Για τον λαό σου, ο οποίος θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να σε δει άμεσα Βελιγράδι, παρά να σε δει τώρα ξανά στο ΣΕΦ.