Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο εξασφύριχτρος πότε παίζει Game 5 ρε παιδιά; (videos)

Ο εξασφύριχτρος πότε παίζει Game 5 ρε παιδιά; (videos)
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 12:09

Ο Ολυμπιακός πάει σε πέμπτο παιχνίδι τη σειρά των πλέι οφ με τη Μονακό, για την Ευρωλίγκα. Στόχος του Θρύλου είναι, φυσικά, το να καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, στο Final 4 της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι. Και εκεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εφές, προς τον τελικό. Ο Ολυμπιακός δηλώνει ξανά παρών στην ελίτ της Ευρώπης, την ώρα κατά την οποία ο Παναθηναϊκός έχει να δει Final 4, «από τότε που ο Νικ Καλάθης είχε μαλλιά», που λέει και το αστείο με το οποίο οι ΓΑΥΡΟΙ πειράζουν τους Παναθηναϊκούς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός, αν και έχασε ρυθμό, σταματώντας να παίζει στην Α1 και περνώντας ένα μεταβατικό στάδιο, το οποίο τον έφερε σε αρκετές ανακατατάξεις εσωτερικά (ρόστερ/προπονητών κλπ.) επανήλθε και ετοιμάζεται να δηλώσει παρών στο Βελιγράδι. Να κάνει ξανά υπερήφανο τον κόσμο του, όπως κάνει πάντοτε, ανεξαρτήτως του τι πετυχαίνει και τι όχι. Ο λαός του Θρύλου είναι υπερήφανος για την ομάδα του…

Ο Θρύλος, θυμίζουμε, έχει δώσει άλλες τρεις φορές στην ιστορία του, πέμπτο παιχνίδι στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το 2013 απέναντι στην Εφές, την οποία νίκησε 82-72 και πήγε Λονδίνο για το back to back. Το 2014, στη Μαδρίτη, όπου ηττήθηκε 83-69 και το 2017 κόντρα στην Εφές ξανά, ξανά με νίκη, 87-78 αυτή τη φορά, πηγαίνοντας μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Που είπαμε ότι παίζει ο εξασφύριχτρος Game 5 την Τετάρτη; Ωπ, ξεχαστήκαμε πάλι…

Διαβάστε επίσης