Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Με αυτό τον Φαλ και με Μάρτιν, δεν το χάνει!

Ολυμπιακός: Με αυτό τον Φαλ και με Μάρτιν, δεν το χάνει!
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 14:49

Έλειψε ο Χασάν Μάρτιν από αυτή τη σειρά αγώνων του Ολυμπιακού, με τη Μονακό. Με τον Αμερικανό υγιή και έτοιμο, ο Θρύλος θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε πετύχει ακόμη περισσότερα από όσα έχει πετύχει ήδη. Και θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε τσεκάρει από τώρα το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου. Δεν πειράζει, θα γίνει και αυτό, στην ώρα του. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Θρύλος, με την απουσία του Μάρτιν, στερήθηκε σε δύναμη πυρός στη ρακέτα, όπου έκανε όλη τη δουλειά (σχεδόν για να μην αδικούμε και τον Ζαν Σαρλ) ο Φαλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μουσταφά Φαλ ήταν ξανά εξαιρετικός. Και στο Game 4, όπως και γενικά στη σειρά και γενικά φέτος. Ο Φαλ σκοράρει, δημιουργεί, μαζεύει ριμπάουντ και γενικά επιβάλλει την Ολυμπιακή κυριαρχία στο «ζωγραφιστό». Με την επιστροφή του Μάρτιν, λογικά την Τετάρτη, ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να πάρει ακόμη περισσότερα μέσα στη ρακέτα και κατ’ επέκταση πιο εύκολα τη νίκη και το εισιτήριο για το Final 4.

Το Game 4 στο Μονακό πέρασε. Έστω και έτσι, με ήττα στον πόντο. Ο Μουσταφά Φαλ ήταν ξανά επικός! Με τον Μάρτιν (λογικά) να επιστρέφει την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει ΑΝΙΚΗΤΟΣ στη ρακέτα. Και να κλειδώσει την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης