Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος, «μίλησε» με το sold out! Τώρα, θα «μιλήσει» και η ομαδάρα του Μπαρτζώκα!

Ο κόσμος, «μίλησε» με το sold out! Τώρα, θα «μιλήσει» και η ομαδάρα του Μπαρτζώκα!
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 01:01

Το πρώτο μήνυμα, το έστειλε ο κόσμος. Με το sold out στον 5ο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Μονακό που έγινε μέσα σε λίγες ώρες. Το δεύτερο, θα το στείλει ο ίδιος με την παρουσία του το βράδυ της Τετάρτης (4/5, 21:30).

Το τρίτο και καλύτερο, θα το στείλει η ομάδα. Η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μπορεί η πίεση και το άγχος να «μεταφέρθηκε» στην πλευρά του Ολυμπιακού, όμως, ο Θρύλος καλείται να δείξει την ανωτερότητά του. Καλείται να παίξει απλώς την μπασκετάρα που παίζει όλη τη σεζόν.

Δυνατή και επικίνδυνη ομάδα η Μονακό. Και έχει φανεί από το γεγονός ότι η σειρά βρίσκεται στο 2-2. Δυνατός, όμως, είναι και ο Ολυμπιακός. Πολύ δυνατός. Και γίνεται ακόμη πιο δυνατός με τον κόσμο στο πλευρό του.

Λίγες μέρες έμειναν. Και ετοιμαζόμαστε για «μάχη». Δεν είναι γιορτή. Γιορτή θα ακολουθήσει εφόσον περάσουμε. Για την ώρα, ομάδα και κόσμος ας προετοιμάζονται για «μάχη»!

Θρύλε, γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης