Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Κρίνεται σήμερα και αύριο του Μάρτιν

Μπάσκετ: Κρίνεται σήμερα και αύριο του Μάρτιν
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 12:59

Ο Χασάν Μάρτιν έχει λείψει πολύ από τα ματς με τη Μονακό. Ο Ολυμπιακός παίρνει δύναμη από τον μικρόσωμο, αθλητικό σέντερ του, με τον οποίο ο Σλούκας, ή ο Ουόκαπ έχουν έξτρα δημιουργίες με πικ εν ρολ, στην επίθεση. Ο Μάρτιν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στο Game 5, όμως αυτό δεν είναι σίγουρο και θα φανεί ξεκάθαρα το αμέσως προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα σήμερα-αύριο.

Ο Μάρτιν έκανε ατομικό και δεν έχε καταφέρει ακόμη να μπει με την ομάδα. Είναι δύσκολο το να είναι στο 100%, όμως ακόμη και 10 ποιοτικά να καταφέρει να δώσει, στο Game 5, θα είναι πραγματικά σημαντικά. Ο Μάρτιν μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τον Φαλ, να του δώσει ανάσες, να δώσει και λύσεις συνολικά στην ομάδα, καθώς και ο Ζαν Σαρλ μετά το Game 1 δεν έχει καταφέρει να πιάσει ξανά υψηλά στάνταρ απόδοσης και έχει κινηθεί σε ρηχά νερά.

Σίγουρο δεν είναι ότι ο Μπαρτζώκας θα έχει τον Μάρτιν. Θα φανεί καθαρά σήμερα και ακόμη περισσότερο αύριο. Και φυσικά, θα παίξει ρόλο το πως θα είναι ο Αμερικανός και την ημέρα του αγώνα. Δεν είναι και απίθανο να παίξει, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται και δεδομένο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης