Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος, ψυχή και ποιότητα και φύγαμε για Βελιγράδι!

Με πάθος, ψυχή και ποιότητα και φύγαμε για Βελιγράδι!
Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 01:02

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού, ομάδα και κόσμος, ζουν και αναπνέου για το τεράστιο παιχνίδι με τη Μονακό (4/5, 21:30) στο καυτό και κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον 5ο αγώνα των πλέι οφ.

Η σειρά, μετά το 78-77 στον 4ο αγώνα με το χαμένο σουτ του Κώστα Σλούκα, πήγε στο 2-2 και μένει ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα. Αυτό το παιχνίδι γίνεται στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός, με τον κόσμο στο πλευρό του, θέλει να πάρει το ματς, μαζί και την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου!

Το όποιο άγχος και η πίεση μπορούν να μετατραπούν σε έξτρα κίνητρο και ενθουσιασμό και όλοι μαζί να τα δώσουν όλα για να πάρει η ομάδα αυτό που αξίζει. Όλη την χρονιά έχει παίξει μπασκετάρα στην Ευρωλίγκα και θα είναι κρίμα να χάσει κάτι για το οποίο έχει φτάσει τόσο κοντά. Θέλει τη νίκη, θέλει την πρόκριση στο Βελιγράδι και εκεί, ποιος ξέρει, δύο αγώνες είναι.

Για την ώρα, υπάρχει η Μονακό και τίποτα παραπάνω. Με πάθος. Με ψυχή. Με ποιότητα. Και φύγαμε για Βελιγράδι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης