Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα» ναι, «τίποτα» ΟΧΙ!

«Όλα» ναι, «τίποτα» ΟΧΙ!
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 13:16

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στο Βελιγράδι. Σαφές. Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Και δεν επιδέχεται κρίσης. Η ομάδα ΑΞΙΖΕΙ να πάει στο Final 4 και θα δώσει τα πάντα για αυτό. Για να τα πάρει… ΟΛΑ. Αλλά. Από την άλλη πλευρά, αν -χτύπα ξύλο- δεν τα καταφέρει, τότε αυτό δεν θα σημαίνει ότι δεν πήρε… τίποτα. Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν μένει χωρίς «τίποτα», αν συμβεί το απευκταίο σενάριο και δεν καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει, απόψε.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κερδίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ φέτος. Από πέρσι μέχρι φέτος έκανε ΑΛΜΑΤΑ μπροστά και έχει ήδη στα χέρια του έναν κορμό, ο οποίος μπορεί να τον ωθήσει σε νέες κορυφές, στο άμεσο μέλλον. Σίγουρα, είναι δύσκολο το να κοντράρει κανείς τα μεγάλα μεγέθη της Ευρωλίγκας αυτή την εποχή. Οι συνθήκες διαφορετικές, τα μπάτζετ διαφορετικά, αλλά, το πάθος ίδιο και μεγαλύτερο! Ο Ολυμπιακός έχει και την τεχνογνωσία, αλλά και την εμπειρία, ως ομάδα, για να χτίσει ένα καλύτερο «αύριο» και, είτε πάει, είτε δεν πάει στο Βελιγράδι, να επιστρέψει και να διεκδικήσει ξανά σπουδαία πράγματα!

Η ομάδα έχει κάνει, όπως είπαμε, άλματα! Έχει επιστρέψει για τα καλά, στο κορυφαίο επίπεδο. Και ανεξαρτήτως του τι θα γίνει απόψε (ευχή όλων φυσικά να λέμε απόψε… ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ) το μέλλον προδιαγράφεται ΛΑΜΠΡΟ. Και οφείλουμε άπαντες να στηρίξουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης