Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα ο Μάρτιν! Στη δωδεκάδα για Μονακό ο Αμερικανός!

Μέσα ο Μάρτιν! Στη δωδεκάδα για Μονακό ο Αμερικανός!
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 16:51

Ναι ρε μάγκα! Χασάν Μάρτιν;! ΠΑΡΩΝ! Ο Αμερικανός είναι εδώ και παίζει! Κανονικά στη δωδεκάδα, για τον αποψινό αγώνα-ΤΕΛΙΚΟ με τη Μονακό! Έτοιμος να βοηθήσει και εκείνος την προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός, να δώσει το παρών στη Σερβία, στο αγαπημένο του Βελιγράδι και στο Final 4 της Ευρωλίγκας!

Ο Μάρτιν, ο οποίος έχει λείψει από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή αμφίβολος, με τις πιθανότητες να κλίνουν προς το να δώσει κανονικά το παρών, στο ΣΕΦ! Και τα κατάφερε! Ο Μάρτιν τις επιβεβαιώνει και παίρνει θέση κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού, δίπλα σε Φαλ και Ζαν Σαρλ, για να ενισχύσει την προσπάθεια μέσα στη ρακέτα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το πόσο θα τον χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ακόμη δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, αφού είναι δεδομένο ότι ο Μάρτιν έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και έχει κάνει μονάχα ελάχιστες σε φουλ ρυθμό… Έτσι, θα πάρει αναμενόμενα λίγο χρόνο. Ωστόσο, ακόμη και αυτός, αν είναι ποιοτικός, μπορεί να δώσει ΠΟΛΛΑ στον Θρύλο, στην προσπάθειά του να πάει Βελιγράδι…

Ναι ρε μάγκα Χασάν Μάρτιν! Πάμε!

** Εκτός δωδεκάδας μένει για τον Ολυμπιακό ο Κουίνσι Έισι.

Διαβάστε επίσης