Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γ. Αγγελόπουλος: «Περήφανοι. Το πετύχαμε κόντρα σε όλους»

Γ. Αγγελόπουλος: «Περήφανοι. Το πετύχαμε κόντρα σε όλους»
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 00:58

Πανευτυχής ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βελιγραδίου. «Είμαστε περήφανοι για αυτό που πετύχαμε, είναι από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μεσολάβησαν πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια. Πήραμε μια ιστορική απόφαση πριν πέντε χρόνια να κάνουμε την επανάσταση με τον δικό μας τρόπο. Ήταν η πιο σωστή απόφαση, άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού και το πετύχαμε κόντρα σε όλους και σε όλα.

Ο σημερινός αγώνας θα μπορούσε να είναι ο τελικός της Ευρωλίγκας. Μπορούσε να κερδίσει η Μονακό, μια καταπληκτική ομάδα. Νομίζω αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξεπεράσαμε τα όνειρά μας, από εδώ και στο εξής μόνο καλύτερα μπορούν να έρθουν.

Συγχαρητήρια στον κόουτς που έβαλε τη σφραγίδα του και σε όλη την ομάδα. Είναι δύσκολο να έχεις μια ομάδα έτσι δεμένη. Όλοι είναι μια γροθιά και μια αγκαλιά, όλοι μαζί πάμε για τα καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιο φαινόμενο, δεν έχει ξαναγίνει μια ομάδα να έχει τόσα επιτεύγματα με τόσα λίγα μέσα.

Έχει τον χαμηλότερο προϋπολογισμό των ομάδων του Final 4 και όχι μόνο, οι άλλες ομάδες έχουν 4 και 5 φορές παραπάνω. Το 2015 το χάσαμε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, το 2017 στην Πόλη από τη Φενέρ, ε… μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, κάτι καλό έρχεται νομίζω».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης