Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νευρικό ξεκίνημα στο ΣΕΦ

Νευρικό ξεκίνημα στο ΣΕΦ
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 19:44

Η πρώτη περίοδος στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει το τζάμπολ. Tο σκορ στον αγώνα άνοιξε η Χατζηνικολάου και έκανε το 0-2 με την Βίτολα να απαντάει άμεσα για το 2-2.

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα με τη Χάμπλιν να σκοράρει για το 4-2. Ο Ολυμπιακός περνάει την μπάλα στη ρακέταμ καθώς έχει πλεονέκτημα στις «ψηλές» απέναντι στο χαμηλό σχήμα των «πρασίνων». Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 7-7 προσπαθώντας να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό στο ματς καταστρέφοντας το αντίπαλο παιχνίδι. Οι δύο επιθέσεις δεν είχαν ρυθμό και οι αθλήτριες δεν είχαν ευστοχία στα σουτ. Ο Παναθηναικός προηγήθηκε με 5 πόντους για πρώτη φορά στον αγώνα με δίποντο της Ρίντ που σκόραρε για το 7-12.

Οι «ερυθρόλευκες» έβγαλαν αντίδραση και με δύο γρήγορα καλάθια μείωσαν σε 11-12 αναγκάζοντας τη κ. Καπογιάννη να καλέσει το πρώτο τάιμ άουτ του αγώνα τρία λεπτά πριν τη λήξη της περιόδου.

Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού δεν έβρισκαν λύση απέναντι στη ζώνη των «πρασίνων» και το ποσοστό από την περιφέρεια δεν ήταν καλό με το 1/6 να δείχνει τη νευρικότητα της πρώτης περιόδου. Η Νικολοπούλου με το 2ο τρίποντο έφερε ξανά σε απόσταση ενός πόντου το Θρύλο για το 14-15. Η περίοδος ολοκληρώθηκε με 14-21 με το τυχερό τρίποντο της Χατζηνικολάου στη λήξη του χρόνου.

Διαβάστε επίσης