Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ του κόσμου θα κάνουν το Βελιγράδι «ερυθρόλευκο»!

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ του κόσμου θα κάνουν το Βελιγράδι «ερυθρόλευκο»!
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 12:55

Απίστευτο και όμως… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Απίστευτο; Μπα, όχι… Όχι με τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Όχι με τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ του κόσμου… Αυτούς που θα κάνουν το Βελιγράδι… Πειραιά… Αυτούς που θα κάνουν ξανά την Ευρώπη να παραμιλάει… Οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ του κόσμου θα κάνουν το Βελιγράδι «ερυθρόλευκο»! Σχεδόν τα ΜΙΣΑ εισιτήρια του Final 4 έχουν καταλήξει σε χέρια Ολυμπιακών! Το Βελιγράδι θα είναι… όπως πρέπει!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έρχεται από τη Euroleague, το πραγματικά εντυπωσιακό 45% των εισιτηρίων που δόθηκαν σε διαθεσιμότητα έχουν καταλήξει ήδη σε χέρια Ολυμπιακών (προφανώς… Έλληνες γενικά αναφέρονται, αλλά… τι θα πάνε; Παναθηναϊκοί; Μπα…) και πλέον είναι η δεδομένη η παρουσία πάνω από 10.000 οπαδών των Πειραιωτών στην Stark Arena για τον ημιτελικό με την Εφές (19/5). Αλλά και όχι μόνο, φυσικά. Αλλά και με την ελπίδα ότι θα βρίσκονται εκεί και στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, τον τελικό της 21ης Μαϊου απέναντι σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι Ισπανοί είναι πίσω από τον Θρύλο, στη δεύτερη θέση, καθώς προμηθεύτηκαν μέχρι στιγμής το 16% των συνολικών εισιτηρίων, ενώ το 6% έχει δοθεί σε Ισραηλινούς και μόλις 5% σε Σέρβους και Τούρκους, που θα βρεθούν στο Βελιγράδι για να υποστηρίξουν την ομάδα του Αταμάν.

Συμπέρασμα; Το Βελιγράδι θα γίνει ξανά ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Διαβάστε επίσης