Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαφές: «Τα εισιτήρια είναι λίγα μπροστά στη ζήτηση του κόσμου»

Μπαφές: «Τα εισιτήρια είναι λίγα μπροστά στη ζήτηση του κόσμου»
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 17:33

Γίνεται... χαμός με τα εισιτήρια του Final 4 μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. Όλος ο κόσμος ψάχνει να βρει εισιτήρια για να εξασφαλίσει θέση στη Σερβία και την τελική φάση της Euroleague.

Τα εισιτήρια είναι λίγα σε σχέση με τη ζήτηση από τον κόσμο, κάτι για το οποίο μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές, σε συνέντευξή του Κανάλι Ένα 90,4:

«Τα εισιτήρια, που έχουμε στη διάθεση μας για το FINAL FOUR του Βελιγραδίου αποδεικνύονται ελάχιστα μπροστά στη ζήτηση από τους φιλάθλους μας.

Είναι απίστευτο αυτό που έγινε μόλις τελείωσε ο 5ος αγώνας με τη Μονακό. Ενώ η Euroleague, μας είχε πει πως υπήρχε η δυνατότητα να μας δώσει μερικές εκατοντάδες εισιτήρια παραπάνω, λίγο μετά την πρόκριση της ομάδας, μας ενημέρωσε πως αυτό ήταν αδύνατο, γιατί πουλήθηκαν μεμονωμένα.

Αν συνυπολογίσουμε και τους οπαδούς μας που αγόρασαν εισιτήρια πριν και κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, τους οποίους κι ευχαριστούμε γιατί με αυτό τον τρόπο εξέφρασαν την πίστη τους στην ομάδα, συμπεραίνουμε πως το κλειστό του Βελιγραδίου θα μετατραπεί στο final 4, σε Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Διαβάστε επίσης