Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουαταρά: «Πιο έμπειρος ο Ολυμπιακός - Ωραία ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ»

Ουαταρά: «Πιο έμπειρος ο Ολυμπιακός - Ωραία ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ»
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 00:24

Συνέντευξη για τους αγώνες της Μονακό με τον Ολυμπιακό, έδωσε ο Γιακουμπά Ουαταρά. Ο Γάλλος της Μονακό τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο έμπειροι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας:

«Μίλησε η εμπειρία του Ολυμπιακού στο τέλος. Ο τρόπος που σκόραραν στην επίθεση και χτυπούσαν στα αδύναμα σημεία μας, τους έδωσαν εύκολα καλάθια και έτσι πήραν μία διαφορά. Επίσης, πήραν πολλά φάουλ και είχαν πολλές βολές. Εκμεταλλεύτηκαν πολύ καλά τα φάουλ που πήραν».

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, δήλωσε: «Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε μία αποστολή. Ξέραμε από την αρχή τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μας είχαν προειδοποιήσει. Δεν θα πρέπει να ξεκινάς φασαρία με τον αντίπαλο, καθώς αυτό θα… ενεργοποιούσε το κοινό. Έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί και να μην δίναμε την… σπίθα στον κόσμο. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με την ιδέα να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς είναι μία μοναδική στιγμή. Είναι ξεχωριστό να παίζεις απέναντι σε 16.000 κόσμο. Προσωπικά, αυτό μου δίνει ενέργεια. Το έχω ζήσει ξανά αυτό. Έχω παίξει κόντρα στην ΑΕΚ και την Παρτίζαν και δεν ήταν τόσο κακό. Επίσης, πολύ ωραία ατμόσφαιρα ήταν και στην έδρα της Σιένα, όταν είχα παίξει με τη Σαλόν τότε».

Για το τι του μένει από τη σειρά με τον Ολυμπιακό: «Είναι σίγουρο ότι η σειρά είναι ακόμη στο μυαλό μας… Υπήρχαν στιγμές-κλειδιά, που θα μπορούσαμε να πάρουμε το πλεονέκτημα πίσω. Το τρίτο παιχνίδι ήταν must-win, αλλά και πάλι καταφέραμε να το πάμε στο πέμπτο ματς. Ήταν οι μικρές λεπτομέρειες που καθόρισαν τα αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης