Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην κάνεις κάνα αστείο και σηκώσεις τους τόνους

Μην κάνεις κάνα αστείο και σηκώσεις τους τόνους
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 14:25

Ανοιχτή επιστολή του gavros.gr και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ προς την ομάδα μπάσκετ. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι. Αλλά πιστεύουμε πως στην ΚΑΕ, ο Μπαρτζώκας, οι παίκτες, το γνωρίζουν ήδη. Και το γνωρίζουν καλά. Αλλά εμείς οφείλουμε να το επισημάνουμε, αφού και εμείς, όπως και όλοι όσοι εργάζονται στην ομάδα, το καλό της θέλουν… ΘΡΥΛΕ μην κάνεις κάνα αστείο και σηκώσεις τους τόνους. Άστους υπνωτισμένους, να νομίζουν ότι δεν έχεις τύχη… Το καλύτερό σου.

Γράφαμε τις προάλλες, για το πως ο Ολυμπιακός οφείλει να… τυπώσει μπλουζάκια, που να γράφουν επάνω αουτσάιντερ. Ιδανικά, αν μπορούσε να το κάνει κιόλας στην πράξη, θα ήταν το καλύτερο… Και δεν το λέμε για να… δικαιολογήσουμε εκ των προτέρων έναν πιθανό αποκλεισμό, από τον ημιτελικό. Όχι. Αυτά… άλλοι. Εμείς δεν προλογίζουμε… αποτυχίες. Αλλά μεταφέρουμε την πραγματικότητα. Και αυτή λέει πως ο Ολυμπιακός ΕΙΝΑΙ πράγματι το αουτσάιντερ, σε αυτό το Final 4. Και αυτό που έχει να κάνει, είναι πριν από όλα, να κρατήσει ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ. Να κρατήσει χαμηλά την μπάλα.

Και να πάει στο Βελιγράδι να τους… εκπλήξει ΟΛΟΥΣ. Να τους κάνει όλους να… χάσουν την μπάλα. Εκείνος να την κρατήσει χαμηλά, οι άλλοι να τη… χάσουν. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να γράψουμε ανοιχτή επιστολή. Ξέρουν καλά στην ΚΑΕ τι πρέπει να κάνουν! Να πάνε στο Final 4, να χαρούν την παρουσία τους, να παίξουν μπασκετάρα και να πάνε τελικό, για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Αλλά όλα αυτά… χωρίς φανφάρες και φωνές. Άσε τους άλλους να… κοιμούνται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης