Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομάδα έδειξε απόλυτα έτοιμη για το Final 4

Η ομάδα έδειξε απόλυτα έτοιμη για το Final 4
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 11:23

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το Final 4. Ξεκάθαρα. Το έδειξε ξανά χθες, στο ματς της στην Πάτρα, απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα. Είναι έτοιμη για να πάει στο Βελιγράδι και να διεκδικήσει αυτό για το οποίο έφτασε ως εδώ. Γιατί; Επειδή νίκησε στην Πάτρα; Όχι. Αναλύουμε…

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Πάτρα και έπαιξε ΣΟΒΑΡΑ. Η ομάδα δεν έκανε… αγγαρεία. Κάθε άλλο. Όπως δεν έδειξε να κάνει αγγαρεία και στη Νίκαια. Μπορεί εκεί η νίκη να μην ήταν το ίδιο άνετη, αλλά η ομάδα έπαιξε όλο το ματς σοβαρά και έβαλε προσπάθεια. ΚΑΝΕΙΣ στον Ολυμπιακό δεν παραγνωρίζει το ότι βασικός στόχος για φέτος παραμένει η επιστροφή στην κορυφή της Stoiximan Basket League. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχει ΟΛΑ τα φόντα για να το κάνει και σε όλα τα ματς μπροστά, στο πρωτάθλημα οφείλει να δείξει αυτή τη σοβαρότητα.

Αυτή τη σοβαρότητα, την οποία θα πάρει μαζί του και στο Βελιγράδι. Η ομάδα έδειξε έτοιμη για το Final 4, γιατί δεν είναι… τριαλαρί, τριαλαρό. Είναι ΣΟΒΑΡΗ και συγκεντρωμένη. Είναι ώριμη, ήρεμη και… δεν πετάει στα σύννεφα. Είναι ικανή να κάνει το ‘κάτι παραπάνω’ και για αυτό πάει. Ξέρει τις δυνάμεις της και σε αυτές θα βασιστεί…

Η ομάδα έδειξε έτοιμη για το Final 4. Όχι επειδή νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας, στην έδρα του. Αλλά γιατί σε όλο το ματς έπαιξε ΣΟΒΑΡΑ και με προσήλωση. Γιατί μέρες πριν τη μεγαλύτερη πρόκλησή της, στη φετινή σεζόν, δείχνει προσγειωμένη και απολύτως συγκεντρωμένη… Αυτά τα στοιχεία θέλει να βλέπει κανείς, ενόψει Final 4, ακόμη και αν απέναντι είναι μια ομάδα της Α1.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης