Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπόγρης για Ολυμπιακό: «Μιλάω ως οπαδός...»! Ένας από εμάς! (video)

Μπόγρης για Ολυμπιακό: «Μιλάω ως οπαδός...»! Ένας από εμάς! (video)
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 19:06

Για τον Ολυμπιακό, το Final 4 στο Βελιγράδι, τον κόσμο και το πρωτάθλημα μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης μετά το παιχνίδι της ομάδας του, του Απόλλωνα Πατρών, με τον Θρύλο. Ένας από εμάς!

«Δεν στο κρύβω, ζηλεύω λίγο. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά που τα κατάφεραν. Έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια. και για να δικαιωθούν για κάποια πράγματα που δεν ήταν δίκαιοι απέναντί τους και τα καταφέρανε. Και από την άλλη πλευρά γιατί είχαν την υπομονή και την επιμονή, δεν έφτασαν σε βιαστικές κινήσεις, σε μία χρονιά που η σημαία της ομάδας σταμάτησε, η σημαία του ελληνικού μπάσκετ. Δεν τους πήρε από κάτω και χτίσανε τη χρονιά σωστά.

Τα παιδιά που ίσως είχαν έναν δεύτερο ρόλο βγήκαν μπροστά και έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Επιτέλους ένα Final 4 που θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους, γιατί στα περισσότερα έφταναν στην πηγή αλλά έπαιζαν εκτός έδρας. Το ποσοστό εισιτηρίων για εμάς είναι πολύ μεγάλο.

Μακάρι να τα πάνε εξαιρετικά και να φέρουν την κούπα πίσω, την έχει ανάγκη πολύ και το ελληνικό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός. Να είναι συγκεντρωμένοι ως το τέλος και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί το μέχρι τέλους είχε και τα καλά του, αλλά αν μιλήσω ως οπαδός, είχε τη δίψα τίτλων και τελικών. Και τώρα έρχεται αυτό ξανά και μακάρι να δώσουν τη χαρά που αξίζει στους οπαδούς της ομάδας».

Διαβάστε επίσης