Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Με Κολοσσό και... φύγαμε, με «τρέλα», για Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Με Κολοσσό και... φύγαμε, με «τρέλα», για Βελιγράδι
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 01:23

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Τον Κολοσσό Ρόδου υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο (14/5, 17:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής για την Stoiximan Basket League, αλλά το... μυαλό είναι ήδη στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς πρωταθλήματος και με τον Κολοσσό θέλει να προβάρει τα... καλά της πριν τη μάχη στη Σερβία (19-21 Μαΐου). Εκεί που πάμε με στόχο να τους... τρελάνουμε όλους.

Κακά τα ψέματα στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» επικρατεί κλίμα Euroleague με τη διοργάνωση να κάνει τζάμπολ στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου και το παιχνίδι με τον Κολοσσό προσφέρεται ως μία τελευταία δυνατή προπόνηση. Η πορεία της ομάδας όλη τη χρονιά έχει δείξει μέχρι τώρα πως ο Ολυμπιακός παίζει μπάσκετ κορυφαίου επιπέδου και η 2η θέση στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης μόνο τυχαία δεν είναι. Οι αριθμοί δεν «λένε» ψέματα, αλλά το Final 4 είναι άλλη υπόθεση.

Το μυαλό είναι ήδη στο Βελιγράδι και μένει άλλο ένα παιχνίδι, αυτό του Σαββάτου με τον Κολοσσό για να πάει εκεί και το σώμα. Και στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για το Final 4, γνωρίζοντας τι μπορούν να κάνουν. Το DNA της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί και να μάχεται για την κατάκτηση της κούπας. Και με το Βελιγράδι να θυμίζει... ΣΕΦ, το μόνο σίγουρο ότι θα μας προσφέρει συγκινήσεις.

Πρώτα ο Κολοσσός και φύγαμε για Βελιγράδι. Με... τρέλα!

Διαβάστε επίσης