Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε μέρα θυμόμαστε και γιορτάζουμε και ένα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ! (photos)

Κάθε μέρα θυμόμαστε και γιορτάζουμε και ένα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ! (photos)
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 13:57

Στις 12/5/2022, μία ημέρα πριν δηλαδή, γιορτάσαμε την επέτειο 9 ετών, από την κατάκτηση της κούπας στο Λονδίνο… Ο Ολυμπιακός κατάφερε το 2012+1 να κάνει το back to back και να παραμένει μέχρι και σήμερα η μοναδική ελληνική ομάδα, η οποία το έχει καταφέρει.

Ο Θρύλος των γηπέδων, μόλις μια μέρα μετά… πανηγυρίζει ξανά επέτειο Ευρωπαϊκού, στο μπάσκετ! Στις 12+1/5/2022, σήμερα δηλαδή, γιορτάζουμε όπως είπαμε την επέτειο της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ όλων των εποχών και του Ευρωπαϊκού, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην Πόλη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από το 2012+1 στο στο 2012 και από εκείνες τις χρονιές στο 2022, ο Ολυμπιακός… είναι η μόνη ομάδα, η οποία ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πανηγυρίζει και γιορτάζει ένα Ευρωπαϊκό!

Μόνο ο Ολυμπιακός αυτά… Κανένας άλλος… Μόνο ο Θρύλος των γηπέδων ζει τέτοια μεγαλεία… Μόνο ο ΘΡΥΛΟΣ!

Αυτή η ομάδα, στον δρόμο προς το Βελιγράδι, ζει ξανά το όνειρο. Όπως συνηθίζουμε εμείς στον Ολυμπιακό να κάνουμε. Να ΖΟΥΜΕ τα όνειρά μας και όχι να τα αφήνουμε… όνειρα. Απέναντι σε όλο τον πόλεμο που δέχεται εδώ και ΧΡΟΝΙΑ η ομάδα μπάσκετ, συνεχίζει να είναι ψηλά και να κρατάει το επίπεδό της ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Και το ίδιο κάνει και τώρα, έτοιμη για άλλη μια υπέρβαση.

Διαβάστε επίσης