Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουόκαπ: «Η αφοσίωση και το πάθος στον Ολυμπιακό είναι πέρα από το προφανές»

Ουόκαπ: «Η αφοσίωση και το πάθος στον Ολυμπιακό είναι πέρα από το προφανές»
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 00:46

Για τον Ολυμπιακό και την παρουσία της ομάδας στο Final 4 μίλησε ο Τόμας Ουόκαπ στη Gazzetta dello Sport. «Πριν έρθω στην Ευρώπη, δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο τεράστιο είναι αυτό το επίτευγμα, αλλά φέτος, πέντε χρόνια πλέον στην Ευρώπη, συνειδητοποίησα ότι λίγοι παίκτες έχουν καταφέρει να ζήσουν την ατμόσφαιρα ενός Final Four τουλάχιστον μία φορά.

Δεν πρόκειται να πάρουμε αυτή την ευκαιρία ως δεδομένη. Ερχόμενος στον Ολυμπιακό έχω εκτιμήσει πολλά πράγματα και πραγματικά το διασκεδάζω».

Για την Εφές: «Έχουν εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη εμπειρία και την ίδια βάση ρόστερ τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά νομίζω ότι ξέρουν και αυτοί ότι έχουν μια δύσκολη πρόκληση μπροστά τους».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα βρεθεί μαζικά στο Βελιγράδι: «Θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Η αφοσίωση και το πάθος που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας μας είναι πέρα από το προφανές. Κοιτάς το ποσοστό των εισιτηρίων για το Final Four, που έχουν αγοράσει Έλληνες και δεν χρειάζεσαι περισσότερα».

Διαβάστε επίσης