Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σλούκας: «Γύρισα για να παίξω ένα Final 4» (video)

Σλούκας: «Γύρισα για να παίξω ένα Final 4» (video)
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 15:35

Ο Σλούκας προετοιμάζεται για να ηγηθεί του Ολυμπιακού, στο Final 4 του Βελιγραδίου και να τον οδηγήσει στον τελικό και στην κορυφή. Και μιλώντας για την παρουσία της ομάδας στη Σερβία, δεν έκρυψε τη χαρά και την ανυπομονησία του. «Γύρισα στον Ολυμπιακό για να παίξω ένα Final 4», είπε μεταξύ άλλων στο Eurohoops.

«Η κάθε μια πρόκριση σε Φάιναλ Φορ είναι ξεχωριστή, όμως τη φετινή θα την ξεχωρίσω, γιατί όταν έφυγα κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο που έφυγα και όταν ήρθα πολλοί είπαν «για ποιο λόγο γυρίζεις στον Ολυμπιακό;», ο οποίος Ολυμπιακός ήταν για εμένα μια ομάδα από τις κορυφαίες της Ευρώπης, αλλά τότε ήταν σε μια περίεργη κατάσταση. Ο οργανισμός είχε πάρει δύσκολες αποφάσεις, η ομάδα ήταν εκτός πλέι οφς. Εγώ πίστεψα στο όραμα των προέδρων και τον προπονητή. Αυτή τη στιγμή όλοι χαιρόμαστε μια δικαίωση, χωρίς φυσικά να σταματάει εκεί. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», ανέφερε, ενώ απάντησε και στο ερώτημα εάν μετράει ακόμα τα Φάιναλ Φορ…

«Τα μετράω γιατί είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι η παρακαταθήκη. Καλώς ή κακώς, κάποια στιγμή η καριέρα μου θα τελειώσει και αυτά που μένουν είναι η καθημερινές στιγμές με τους συμπαίκτες μου και οι επιτυχίες. Φυσικά και οι αποτυχίες, αλλά οι στιγμές που αξίζουν είναι αυτές που μένουν περισσότερο. Δεν μπορώ να περιγράψω τη συγκεκριμένη πρόκριση. Είναι τόσο αληθινή που δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψουν. Είμαι τόσο χαρούμενος. Πραγματικά ο λόγος που γύρισα και το όνειρό μου ήταν να παίξω ένα Φάιναλ Φορ με τον Ολυμπιακό και πάλι την παρέα που είχαμε τότε».

Η υπόλοιπη συνέντευξη είναι στο Eurohoops και το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης