Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το gavros.gr στο Βελιγράδι!

Το gavros.gr στο Βελιγράδι!
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 10:21

Η μεγάλη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό έφτασε! Η παρουσία του Θρύλου στο Final 4 στο Βελιγράδι αποτελεί τεράστια επιτυχία και το gavros.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από πλευρό της ομάδας που έχει βάλει σκοπό να τρελάνει και πάλι την Ευρώπη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Έτσι, με τον δείκτη του ρολογιού να δείχνει 08:00 της Τρίτης 17/5 αναχωρήσαμε για το Βελιγράδι με το σύνθημα να είναι ένα!

ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!

Το site μας δίνει το παρών εκεί όπου χτυπάει αυτές τις ημέρες, η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού. Εκεί όπου έχει μεταφερθεί το… ΣΕΦ, σχεδόν… ολόκληρο, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε χέρια ΓΑΥΡΩΝ έχουν φτάσει ήδη 10.000+ εισιτήρια!

Έπειτα από περίπου μιάμιση ώρα πτήσης, από το αεροδρόμιο της Αθήνας, προσγειώθήκαμε στο Nikola Tesla! Μετά από μια εξαιρετική πτήση, χαιρετίσαμε το πλήρωμα που μας ευχήθηκε να γυρίσουμε με το τρόπαιο στις αποσκευές μας, και εμείς, με πίστη συνεχίζουμε την αποστολή μας, η οποία μόλις έχει αρχίσει, κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό της Σερβίας.
Πάμε ΘΡΥΛΕ! Πάμε για την υπέρβαση και για να ζήσουμε ξανά το όνειρο… Γιατί εμείς, τα όνειρά μας τα ζούμε!
Χρ. ΚΟΥΗΣ

Διαβάστε επίσης