Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο και να μιλάει ο Αταμάν, ο Θρύλος «δεν ακούει»

Όσο και να μιλάει ο Αταμάν, ο Θρύλος «δεν ακούει»
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 11:17

Ο Αταμάν έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό τα mind games. Χωρίς καν να ξέρει εάν θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final 4 τον Ολυμπιακό ή τη Μονακό (ΟΚ, προφανώς ήξερε…) είχε αρχίσει να μετράει πόσα ματς χρειάζεται ακόμη για να κάνει το back to back. Είχε αρχίσει ήδη να… μιλάει πολύ. Και συνεχίζει. Έτσι είναι ο Αταμάν. Έτσι είναι η Εφές. Κάνουν «φασαρία». Κλείνει τα αυτιά ο Μπαρτζώκας, αλλά και όλοι οι «ερυθρόλευκοι» και προετοιμάζονται για να δείξουν στην Εφές ότι ΚΑΙ στο Βελιγράδι, είναι… Πειραιάς.

Έχουμε πει ξανά και ξανά ότι ο Θρύλος οφείλει όχι απλώς να μη σηκώσει τους τόνους, ενόψει ημιτελικού, αλλά κάθε άλλο. Να πάει στο Βελιγράδι, όσο πιο… αθόρυβα γίνεται. Όχι γιατί… φοβάται κανέναν. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ είναι το φαβορί, σε αυτό το Final 4. Είναι, μάλλον, το… απόλυτο αουτσάιντερ. Και ως τέτοιο οφείλει να συμπεριφερθεί, γενικά σε αυτή τη μίνι διοργάνωση. Η ομάδα μπορεί να αφήσει τον κόσμο να… κάνει φασαρία για εκείνη. Να ακουστεί εκείνος. Να φωνάξει εκείνος. Να δηλώσει ότι στο Βελιγράδι είναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Η ομάδα οφείλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αφήσει τον Αταμάν να… φωνάζει.

Όσο και να μιλάει ο Αταμάν, ο Θρύλος «δεν ακούει». Και καλά κάνει. Έχει να σκεφτεί το πως θα σηκώσει την Ευρωλίγκα. Δεν θα παίζει mind games.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το gavros.gr στο Βελιγράδι!

Το gavros.gr στο Βελιγράδι!

Με αεροπλάνα, με αυτοκίνητα, με τρένα, λεωφορεία, με τα πάντα! Με κάθε τρόπο θα πάμε κοντά στον Θρύλο!