Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: «Είναι όνειρο»! (video)

Βεζένκοβ: «Είναι όνειρο»! (video)
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 01:14

Αποστολή στο Βελιγράδι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Προσγειωμένος παραμένει ο Σάσα Βεζένκοβ και δηλώνει ότι νιώθει ευλογημένος για την παρουσία του στο Final 4 με τον Ολυμπιακό. «Σίγουρα είμαι χαρούμενος και ευλογημένος που είναι το πρώτο μου Final 4. Το έχω συνειδητοποιήσει, έχουμε έρθει εδώ χωρίς άγχος με καλό κλίμα, συγκεντρωμένοι, να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.

Η Εφές είναι μία πάρα πολύ έμπειρη ομάδα με πολύ ταλαντούχους παίκτες που ξέρουν πώς να κατακτούν τρόπαια. Πιστεύω Θα κριθεί στο ρυθμό, στη σκληρή άμυνα και στο να κάνουμε όσο λιγότερα λάθη γίνεται στην επίθεση.

Κοιμάμαι σε κάθε ταξίδι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ θα κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, αυτά που θέλω να κάνω και αυτά που κάνω. Ήταν σύντομη η πτήση, οπότε λίγο κοιμήθηκα. Δεν πρόλαβα να ονειρευτώ. Τι να πρωτό-ονειρευτείς σε 40 λεπτά πτήση. Μέχρι να κοιμηθείς ξυπνάς. Είναι όνειρο που ζούμε και ελπίζω το Σάββατο βράδυ όλα να είναι καλά».

Σε ερώτηση για το αν θα τραγουδήσει σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει την Euroleague, απάντησε: «Μόνο αν μου το ζητήσουν αυτοί που με κόψανε, με παρακαλετά. Μόνο τότε».

Διαβάστε επίσης