Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Για εμάς! Για την ομάδα μας! Για τον ΠΕΙΡΑΙΑ!»

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Για εμάς! Για την ομάδα μας! Για τον ΠΕΙΡΑΙΑ!»
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 14:55

Αποστολή στο Βελιγράδι: Χρ. ΚΟΥΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει, σιγά-σιγά, στο τέλος της! Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία, για να παίξει στον ημιτελικό με την Εφές και να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας! Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ΠΩΡΩΤΙΚΟΣ στις δηλώσεις του! Πωρωτικός! Έβγαλε πάθος, θέληση, αλλά και ηρεμία, όχι πίεση… Προσήλωση, συγκέντρωση και πίστη στον Θρύλο του…

Θρύλος είσαι, ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ θα σηκώσεις, με αυτή τη νοοτροπία! Δείτε τι δήλωσε ο κόουτς Μπαρτζώκας, στη Συνέντευξη Τύπου πριν τον ημιτελικό του Final 4 με την Εφές!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι έξτρα, κάτι διαφορετικό. Πρέπει απλά να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας, να παίξουμε για εμάς, για την ομάδα μας, για τον Πειραιά. Πρέπει απλά να απολαύσουμε την στιγμή, είναι υπέροχο να είσαι εδώ και να παίζεις στο Final Four», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού που αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε, στη συνέχεια για τη σχέση που έχει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον ευατό μου, είναι μια ομαδική προσπάθεια. Είμαστε όλοι μαζί και παλεύουμε για τον στόχο. Οι φίλαθλοι, οι πρόεδροι, όλοι μας παλεύουμε. Γνωρίζω καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Ολυμπιακός σημαίνει πάθος και ακραία συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος για τη στιγμή. Τώρα είμαστε στην καλή μεριά, αλλά κανείς δεν ξέρεις τι θα φέρει η ζωή».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει για τις δηλώσεις που έχει κάνει τις προηγούμενε ημέρες ο Αταμάν και εάν αυτές επηρεάζουν τον Ολυμπιακό, ανέφερε:

«Δεν υπάρχει καμιά αντίδραση. Σέβομαι τον κόουτς Αταμάν, κάνει σπουδαία δουλειά στην Εφές και την έχει στην κορυφή τα τελευταία τρία χρόνια. Εκφράζει την πίστη του. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Δεν μας ενοχλούν οι δηλώσεις του».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης