Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρίντεζης: «Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ!»

Πρίντεζης: «Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ!»
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 15:24

Αποστολή στο Βελιγράδι: Χρ. ΚΟΥΗΣ

Ο αρχηγός δεν μάσησε τα λόγια του. Έδειξε έτοιμος, ήρεμος, συγκεντρωμένος στον στόχο. Δεν είναι άλλωστε το πρώτο Final 4 για τον Γιώργο Πρίντεζη… Και έχει την ευκαιρία να γράψει έναν θεϊκό επίλογο στην καριέρα του, ακόμη και αν αυτός δεν έρθει μετά το πέρας της φετινής σεζόν!

«Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ, στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σε αυτή την πόλη. Ο αρχικός μας στόχος δεν ήταν αυτός. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθω υπέροχα που θα παίξω σε ακόμα ένα Final Four με αυτή την ομάδα», είπε αρχικά ο κάπτεν.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις σερί νίκες σε ημιτελικούς σε Final Four: «Κάποιες φορές συνηθίζουμε να μιλάμε για τις παλιές συμμετοχές σε Final Four. Οι παίκτες όμως ξέρουν πόσο σκληρά έχουν δουλέψει για να φέρουν την ομάδα εδώ. Είμαι τυχερός γιατί έχουμε κι άλλα παιδιά στην ομάδα που έχουν την σχετική εμπειρία, οπότε μπορούμε να δώσουμε κάποιες συμβουλές στους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος όμως πως όλοι ξέρουν τον δρόμο και θα κάνουν το καλύτερο».

Για το τι διαφορετικό έχει η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού εν συγκρίσει με τις προηγούμενες: «Κάθε Final Four είναι διαφορετικό. Όσες φορές κι αν έχεις πάει, το δημιουργικό άγχος παραμένει το ίδιο, για να καταφέρεις τον στόχο σου. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να τα καταφέρεις. Ο πρώτος έγινε το 2009, με πολύ μεγάλο προϋπολογισμό. Ο δεύτερος έγινε το 2012 και το 2013 με μια νεανική ομάδα. Ο τρίτος είναι αυτός που έχουμε τώρα, ένα μείγμα παλιών με νέους και άπειρους από τέτοια παιχνίδια αθλητές. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης