Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: «Το μυαλό μου μόνο στο τρόπαιο» (video)

Βεζένκοβ: «Το μυαλό μου μόνο στο τρόπαιο» (video)
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 16:15

Ανελέητος ο Σάσα Βεζένκοβ, θέλει την Ευρωλίγκα! Παρέλαβε το βραβείο της παρουσίας του στην καλύτερη πεντάδα και ευχαρίστησε την ομάδα, τους συμπαίκτες και όλους όσοι τον βοηθούν. Ο παικταράς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το βραβείο, δεν ξέχασε κανέναν στις ευχαριστίες του και έδειξε ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ θέλει αυτό το τρόπαιο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε τόσους μεγάλους παίκτες, προπονητές, legends… Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα μου βρίσκεται εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και που δεν τους βλέπει ποτέ κανένας, αλλά δίχως εκείνους δεν θα γινόταν τίποτα από αυτά…», είπε μεταξύ άλλων, για να προσθέσει:

«Το μυαλό μου είναι μόνο εκεί. Να κερδίσουμε την Εφές και να πάρουμε το τρόπαιο. Τα ατομικά βραβεία είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά εγώ θέλω να κερδίσουμε πρώτα το πρώτο ματς και μετά το δεύτερο!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης