Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stark Arena ή… SEF Arena;

Stark Arena ή… SEF Arena;
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 13:14

Αποστολή στο Βελιγράδι: Χρ. ΚΟΥΗΣ

Οι ΓΑΥΡΟΙ έτοιμοι να… τρελάνουν ξανά την Ευρώπη και να μετατρέψουν -ξανά- το Βελιγράδι σε… Περαία! Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ήδη από χθες Τρίτη (18/5) να δίνει το παρών στην πόλη και έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Σήμερα, Τετάρτη 19/5 φυσικά ο κόσμος έχει αρχίσει να αυξάνεται και να πληθαίνει. Οι ουρές των αυτοκινήτων που εισέρχονται στη Σερβία, μέσω των συνόρων, ολοένα και… μακραίνουν. Ο κόσμος, τον οποίο συναντά στην πόλη κανείς, με μια βόλτα, ολοένα και αυξάνεται. Και σιγά-σιγά, θα γίνεται ολοένα και περισσότερος και θα πλησιάζει στα στάνταρ του… απογεύματος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το απόγευμα, πριν τη μεγάλη μάχη, οι 10.000 και πλέον ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να έχουν κατακλύσει το Βελιγράδι και να το έχουν μετατρέψει σε… Περαία.

Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού, με την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Σερβίας, θα δώσει την έξτρα ώθηση, την οποία η ομάδα χρειάζεται, για να καταφέρει να ξεπεράσει αρχικά το εμπόδιο της Εφές. Και να πάει παρακάτω. Εκεί όπου… όλα γίνονται! Ο Θρύλος ξέρει πως είναι να έχει δίπλα του τον 6ο παίκτη και θα το νιώσει ξανά! Όπως το ένιωσε και στα πλέι οφ, απέναντι στη Μονακό. Κάπως έτσι θα είναι και σήμερα η Stark Arena. Ή μήπως SEF Arena;

Διαβάστε επίσης