Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Final 4: Ένας ηγέτης, δύο ηγέτες, τρεις ηγέτες

Ολυμπιακός | Final 4: Ένας ηγέτης, δύο ηγέτες, τρεις ηγέτες
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 13:45

Ο έμπειρος παίκτης έχει πάντα μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι μιας ομάδας. Μια οδηγία που θα δώσει πάνω στο παρκέ. Μια διαφορετική αντίληψη, σε μια φάση που το μυαλό του πιο άπειρου μπορεί να… κολλήσει. Το πιο «κρύο αίμα», εκεί όπου η μπάλα θα «καίει». Ο Ολυμπιακός τους έχει αυτούς τους παίκτες. Τρεις, τουλάχιστον. Αλλά τρεις σίγουρα. Καθαρά πιο έμπειρους και… μπαρουτοκαπνισμένους. Πρίντεζης, Σλούκας, Παπανικολάου ξέρουν καλά από Final 4. Και καλούνται να πάρουν την ομάδα από το χέρι.

Ηγέτες. Και οι τρεις είναι ηγέτες και θα πρέπει να είναι και απόψε ηγέτες. Να είναι εκείνοι που η ομάδα περιμένει να είναι, σε αυτή τη δύσκολη, κρίσιμη καμπή. Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως από το χέρι τους μπορεί να περάσει η πρόκριση. Λιγότερο ή περισσότερο. Οι τρεις τους έχουν φάει τα Final 4 με το κουτάλι. Έχουν φάει τις μεγάλες διοργανώσεις, με το κουτάλι. Έχουν κάνει ανατροπές, έχουν κάνει άνετες νίκες. Έχουν σηκώσει ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ! Έχουν την εμπειρία, αλλά και την ικανότητα. Και καλούνται απόψε (αλλά και στον τελικό, εφόσον η ομάδα πάει εκεί) να δώσουν «το κάτι παραπάνω».

Κυρίως όμως καλούνται να δώσουν την εμπειρία τους. Την ηρεμία τους. Να καλμάρουν τους πιο νέους και πιο άπειρους, εκεί όπου το πράγμα θα… βράζει. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να κάνει τη διαφορά και στον Ολυμπιακό το ξέρουν καλά. Και από τους τρεις… Σωματοφύλακες, περιμένουν κατάθεση εμπειρίας, ικανότητας, ποιότητας και ψυχής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Stark Arena ή… SEF Arena;

Stark Arena ή… SEF Arena;

Οι ΓΑΥΡΟΙ έτοιμοι να… τρελάνουν ξανά την Ευρώπη και να μετατρέψουν -ξανά- το Βελιγράδι σε… Περαία!