Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε για το δικό σου ΜΕΓΑΛΕΙΟ, το Βελιγράδι κάναμε τρελοκομείο! (video)

Θρύλε για το δικό σου ΜΕΓΑΛΕΙΟ, το Βελιγράδι κάναμε τρελοκομείο! (video)
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 11:08

Είπαμε: Είτε το θέλουν ορισμένοι, είτε όχι, το Final 4 αυτό είναι το Final 4 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η λάμψη της ομάδας, απέναντι στο μεγαθήριο Εφές, η λάμψη του κόσμου, που έκανε τη Stark Arena, ΣΕΦ και το Βελιγράδι… Πειραιά. Όλα βάφτηκαν και παραμένουν «ερυθρόλευκα» και αυτές είναι οι εικόνες που θα μας συνοδεύουν για μια ζωή. Άλλωστε, το ταξίδι μετράει πάντα περισσότερο από τον προορισμό και σε αυτό το ταξίδι είμαστε όλοι χορτασμένοι από ΥΠΕΡΟΧΕΣ εικόνες… Με αποκορύφωμα τις εικόνες στο Βελιγράδι… Εκεί όπου ο λαός του Θρύλου έκανε ξανά την Ευρώπη να… παραμιλάει! Να… κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό. Να έχει κάνει τα κινητά να… παίρνουν φωτιά, για να καταγράφουν βίντεο και φωτογραφίες… Μεγαλείο… Ρίγος… Υπερηφάνεια για την ομάδα, αλλά και για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πορεύτηκε όλο αυτό το διάστημα, από την κανονική περίοδο, τα πλέι οφ και ως το Final 4, με τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας. Για τον οποίο νιώθει φυσικά ευγνωμοσύνη… Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού, στον υπέροχο λαό της ομάδας, για την παρουσία του στο Βελιγράδι, με ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο η ΚΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα, στον απόηχο του ημιτελικού…

«Είστε η δύναμης μας!!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που κάνετε κόκκινο το Βελιγράδι!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!», έγραψε στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εξάλλου, υπάρχει μπροστά ο μικρός τελικός και μετά… κούπα ξανά, στην Α1! Υπάρχει δρόμος μπροστά και ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του προχωρούν μαζί, ως ΕΝΑ!

Δείτε το υπέροχο βίντεο!

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η διαφορά μας

Αυτή είναι η διαφορά μας

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν Βελιγράδι και έλαμψαν. Εκείνοι του ΠΑΟΚ πήγαν Μασσαλία και αμαύρωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιατί, Θρύλε μου, τόσο άγχος;

Γιατί, Θρύλε μου, τόσο άγχος;

Ακόμη και σε ένα «μέτριο» παιχνίδι, σε έναν «μέτριο» ημιτελικό, ο Θρύλος έφτασε να ζήσει έναν αποκλεισμό στο σουτ. Αλλά το πραγματικό «γιατί» έγκειται στο άγχος που έβγαλε η ομάδα…