Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάρκιν: «Δύσκολο παιχνίδι, μοναδική ατμόσφαιρα»

Λάρκιν: «Δύσκολο παιχνίδι, μοναδική ατμόσφαιρα»
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 11:29

Σε ζηλεύουν ακόμη και αυτοί που σε νικούν, Ολυμπιακέ. Ξέρουν, άλλωστε, ότι το να αναγνωρίζουν την αξία σου, μεγαλώνει την αξία της δικής τους νίκης. Το έκανε και ο Σέιν Λάρκιν, αμέσως μετά τη «μαχαιριά» του Μίσιτς, που έκρινε την πρόκριση υπέρ της Εφές… Ο Αμερικανός στάθηκε και στη δυσκολία που είχε η ομάδα του να νικήσει τον Ολυμπιακό, αλλά και στην υπέροχη ατμόσφαιρα, την οποία δημιούργησαν οι φίλοι του Θρύλου, στις εξέδρες της Stark Arena.

Αυτά δήλωσε ο σούπερ σταρ της Εφές:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο Μίτσιτς έβαλε ένα μεγάλο σουτ και μας έστειλε στον τελικό. Ο Μπράιαντ έκανε το βήμα μπροστά, το χρειαζόμασταν να είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πολλά πάνω-κάτω και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον τίτλο».

Θυμίζουμε ότι ο Λάρκιν αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η διαφορά μας

Αυτή είναι η διαφορά μας

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν Βελιγράδι και έλαμψαν. Εκείνοι του ΠΑΟΚ πήγαν Μασσαλία και αμαύρωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιατί, Θρύλε μου, τόσο άγχος;

Γιατί, Θρύλε μου, τόσο άγχος;

Ακόμη και σε ένα «μέτριο» παιχνίδι, σε έναν «μέτριο» ημιτελικό, ο Θρύλος έφτασε να ζήσει έναν αποκλεισμό στο σουτ. Αλλά το πραγματικό «γιατί» έγκειται στο άγχος που έβγαλε η ομάδα…