Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπερτομέου: «Μη ρεαλιστικό να παίξουν του χρόνου οι ρωσικές ομάδες»

Μπερτομέου: «Μη ρεαλιστικό να παίξουν του χρόνου οι ρωσικές ομάδες»
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 12:12

Η ανάλυση για τη νέα Ευρωλίγκα, τι γίνεται με τις ρωσικές ομάδες, τι «παίζει» με τις wild cards. Αυτά είπε ο Μπερτομέου, για τον οποίο γίνεται σαφώς πολλή κουβέντα ξανά τις τελευταίες ημέρες. «Είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν να συμμετάσχουν την νέα σεζόν (σ.σ. οι ρωσικές ομάδες). Πώς μπορούμε να αναγκάσουμε τα κράτη που έχουν εναντιωθεί στον πόλεμο, να υποδεχθούν ομάδες από την Ρωσία;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Σε ό,τι αφορά την ΤΣΣΚΑ, επεσήμανε ότι εκείνη θα παραμείνει μέτοχος. «Η ΤΣΣΚΑ θα παραμείνει μέτοχος και φυσικά θα διατηρήσει το δικαίωμα ψήφου της στα συμβούλια. Όσο για τις Οι δύο θέσεις που θα προκύψουν (σ.σ αυτή της ΤΣΣΚΑ και της κατόχου/φιναλίστ της VTB League) θα καλυφθούν μέσω της διαδικασίας των wild card».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η διαφορά μας

Αυτή είναι η διαφορά μας

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν Βελιγράδι και έλαμψαν. Εκείνοι του ΠΑΟΚ πήγαν Μασσαλία και αμαύρωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.