Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Final 4: Με το κεφάλι ψηλά και την καρδιά γεμάτη!

Ολυμπιακός | Final 4: Με το κεφάλι ψηλά και την καρδιά γεμάτη!
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 10:12

Η περηφάνεια του κόσμου του Ολυμπιακού, για την ομάδα μπάσκετ, δεν θα κριθεί από το αποτέλεσμα του σημερινού (17:00) μικρού τελικού της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, εκείνος δίνει τη δυνατότητα στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, να κλείσει τη χρονιά στην Ευρώπη με απολύτως θετικό πρόσημο και να φύγει από τη διοργάνωση έχοντας λιγάκι πιο γεμάτη την καρδιά του. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Γιασικεβίτσιους, ο μικρός τελικός και σε καμία περίπτωση το ματς δεν είναι… αδιάφορο. Κάθε άλλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η Stark Arena αναμένεται ξανά να κατακλειστεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος ταξίδεψε στο Βελιγράδι, για να αποθεώσει την αγαπημένη του ομάδα και να σταθεί στο πλευρό της, σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον ημιτελικό, την οποία όλοι σχολίασαν με θαυμασμό. Ακόμη και… εχθροί (που λέει ο λόγος). Και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία ξανά, να τραγουδήσουν για την αγαπημένη τους ομάδας και να δείξουν ότι το Βελιγράδι, παρά την ήττα στον ημιτελικό, παραμένει Πειραιάς!

Τζάμπολ στις 17:00 ώρα Ελλάδας, ζωντανά από το site μας. Πάμε!

Διαβάστε επίσης

Οικογένεια, σημαίνει στήριξη

Οικογένεια, σημαίνει στήριξη

Όλη η ομάδα είναι δίπλα στον Σάσα, ο οποίος αν και επιμένει να αναλαμβάνει την ευθύνη, για την τελευταία άμυνα του ημιτελικού, οφείλει να θυμάται πόσο βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάει στο Final 4.